Friday, 12 July 2013

MEMPERSEMBAHKAN....

Friday, 12 July 2013

Assalamualaikum semua... hello.. hai... sihat tak semua? Dah lama kan blog ni tak ada entry baru... kesian semua yang semua menungggu.. (ayat konon ramai yang singgahkan.. haha) ..

Ok2.. berbalik pada tujuan asal lah.. kalau tak makin merapu jadinya entry ni.. semua tengok gambar bawah ni... kenal tak? Kalau ada yang kenal angkat tangan..

AKHIRNYA... pelindung cinta! dah dibukukan!! yeay! (ok kawal sikit writer)...  dapat juga semua baca idea hasil karya saya ni.. adoyai nak taip pun susah banyak sangat rasa menghimpit jiwa ni... haha.. apa-apa pun.. ENJOY!!... jangan lupa dapatkan bagi sesiapa yang nak ikuti kisah CINTA RAED & RADWA ni... nak tahu lebih lanjut klik sini => PELINDUNG CINTA!









p/s : macam mana cover tu? cantik tak? boleh tinggalkan komen... :)

Salam sayang,..........

Kehidupan seorang penulis © 2014