Tuesday, 4 February 2014

#89 Merapu

Tuesday, 4 February 2014
Assalamualaikum.. dah lama tak update blog ni kan. Bukan tak nak update.. tapi tak tahu nak tulis apa sebenarnya. Hehe.. Ok.. good new.. good new.. ada cerita baru akan dimasukkan dalam blog. Tajuknya tak confirm lagi.. jalan cerita pun tak berapa nak nampak sangat.. Nak minta tolong sikit boleh? Nak minta idea bagi yang ada banyak idea untuk disumbangkan.. hehe.. komenlah kalau ada yang terkurang ye. Saya budak baru belajar. Takut idea yang terkeluar nanti tak kena dengan selera pembaca. 
p/s : Love Riddles dah lulus terbit. Insya-Allah tahun ni bakal dibukukan. Pada peminat Luth & Naural tungguuuuu.... ^^

 TQ  :)



Kehidupan seorang penulis © 2014