Tuesday, 25 November 2014

Coming soon...

Tuesday, 25 November 2014

. . .

Assalamualaikum. 
Insya-Allah mini story terbaru akan masuk nanti. ^^ . Tungguuu. Tak pasti bila tapi dalam masa terdekat ni. Tak berani nak janji takut ada yang menanti plus tertunggu-tunggu nanti. Yang pasti cerita tu on-going lagi and still dalam bab pertama. Hahahaha. Lambatkan? 

. . .

Apa dah jadi dengan Love Riddles? 
Ok. Cerita tu dah lulus penilaian. Tak pasti bila terbit sebab still tengah beratur untuk turn terbit. Sorry. Tahu ramai yang ternanti cerita Luth dan Naural. Saya pun sama. Kita tunggu sama-sama k. Berdoa dapat cepat jumpa novel Love Riddles ^^ Aminn..

. . .

Hah. 
Blog ni dah bertukar wajah. Macam mana? Ok tak. Nak stick dengan tema black n white. Lately jatuh cinta dengan tema ni. Plus mata pun tak sakit sangat mengadap warna gelap lama-lama. Nice kan. (Or saya aje yang rasa macam tu? Hehe) 

. . .

Ok lah. 
Dah tak ada idea nak merapu apa. Jumpa lagi. And tungguu cerita terbaru dari saya. Hope tak mengecewakan. 

Lots of Love
< MISZTYRA - 2014 >
                 

. . .

No comments:

Kehidupan seorang penulis © 2014