Thursday, 8 January 2015

#01 Update : Love Riddles ^^

Thursday, 8 January 2015

. . .
Assalamualaikum. Hi. 
Sihat semua? Hope korang semua enjoy baca cerita dalam blog yang tak seberapa ni. Tak banyak pun ada. Sekarang pun still ada beberapa cerita yang on-going and terpaksa di hold dulu atas sebab2 tertentu. Peminat Kisah Kita dan Dia Tutorku??. Sabar ye. Insya-Allah masuk juga nanti entry terbaru. Ok. Sebelum makin merapu ke benda lain. Kita balik ke topik asal.
. . .

Alhamdulillah. 
Latest update untuk novel Love Riddles. Ternampak gambar ni tadi. Saja nak share dalam blog sebab cover Love Riddles nampak cantik sangat dalam gambar ni. Hehehe. Tak sabarnya nak tengok depan2. Hehehe. 



. . .

Peminat2 Luth and Naural jangan lupa nantikan novel ni. Pembaca yang lain jangan lupa tinggalkan jejak anda. Dapat berkenalan nanti. ^_^ Ok. Jumpa lagi nanti. Bye. Assalamualaikum. 



Lots of love ...
<MISZTYRA - 2015>


16 comments:

Mirei May said...

Alhamdulillah...cantik cover dia..
suka sangat...memang kreatif..
congrats dear...nak grab satu nanti..nak tahu maksud teka-teki tu..hoho...*thumbs up* ^^,

misztyra9@ said...

Mirei May : Tq2 awak.. alhamdulillah.. kreatifkan designer cover ni.. first time tgk pun dah jatuh cinta.. hehehe.. insyaallah dah baca nanti terungkai semua teka-teki Naural.. ^^

syilla syakilla said...

NAK BELI !!!
Lama betul menunggu akhirnya kluar gak tapi...
sob sob sob dompet kering la pulak ~
Huarrrgggghhh !!!!!

misztyra9@ said...

Syilla Syakilla : yeee.. dah keluar awk.. hehehe.. wahh peminat setia Luth dengan Naural ni.. sanggup tunggu novel ni kluar kn.. sory terlama pulak tunggu proses novel ni terbit..huhu.. xpe2 ada duit lebih nnti blh beli.. ^_^ .. thanks awk! :D

S syakilla said...

Haha x kesah lah lama mana pun yg penting boleh peluk cium Novel Love Riddles ni puas2... Lg pun skrg status sy dh berubah hasil pujuk rayu kpd mak suruh sponsor nk beli novel ni huhuhu... Kini sy x lg brda dlm kisah si puteri penunggu setia but kisah si puteri dgn novelnya kyaaa ~~ ( kay prasan jap jd puteri :p )

Nurul Idayu said...

Sy dah baca novel love riddles. . Suka sngt. . Dah 2 kali baca :D . . suka bab teka teki tu ;) . . Hope awak akan terus dpt idea yang best mcm novel love riddles ni . .

misztyra9@ said...

S Syakilla : wahhhh.. alhamdulillah akhirnya dapat juga dia peluk Luth & Naural.. hehehe.. dpt sengih sorg2 selesaikan teka-teki dlm novel tu nnti.. ^^.. da baca nnti sharelah review awk ehh.. hehehe <3 <3

misztyra9@ said...

Nurul Idayu : thanks idayu!! <3 <3 happy awk suka LR... hehehe.. alhamdulillah..insyaallah .. ni pun tgh menanti idea singgahh .. hehehe.. ada masa nnti sharelah review awk ye.. <3 ^^ :)

Afina Isham said...

Yeay akhirnya saya dh beli semalam....mujur jumpa...buhahaha.....waaa sweet laa yg kasi tekateki tuh....buahhaha....suka sangat....

misztyra9@ said...

Afina Isham wahhh... ^_^ jumpa juga novel Love Riddles.. hehehe.. thanks awk.. enjoy baca cite tu smpai habis k.. nnti rajin2 blh share pndapat.. hehehe.. <3 <3

Nurul Izzah said...

I've bought it this evening..

Nurul Izzah said...
This comment has been removed by the author.
misztyra9@ said...

Nurul Izzah : Thanks izzah.. :) <3 <3 ... enjoy ur reading.. ada masa nnti sharelah review awk kat sini eh.. mana yg kurang insyaallah sy akn baiki nnti..

Nur Athirah Arifah Azman said...

Tertanya2, wujudkan Luth in reality. Btw, I love this novel buat my curiosity during read this novel.

syaza syah said...

Assalamualaikum kak . Buku akak ni mmg best giler . Sampai saye tido pun , saye teringat-ingat citer Love Riddles nih . Suka sngt2 . Sweet sngt . Akak , saye nk tanye sikit . Nama penuh luth ape ye ? Saye nk beli lah buku akak yg lain . Best sngt .

misztyra9@ said...

Syaza Syah : Waalaikumusalam. Alhamdulillah awak suka cite Love Riddles.. <3 :) Nama penuh Luth, Luth Mirza.. dalam novel xperasan pulak xletak.. bila ramai tanya baru tahu lupa nak letak.. hehehe.. tp dalam cerpen ada.. blh baca.. akak mmg ada letak dlm blog ni.. TQ sgt2 syaza.. happy awk suka.. ;)

Kehidupan seorang penulis © 2014