Wednesday, 7 August 2013

Ucapan selamat... dan pertanyaan sikit?

Wednesday, 7 August 2013

****

Assalamualaikum semua.. selamat sejahtera, di kesempatan ni, takut tak sempat nak ucap esokkan.. SELAMAT HARI RAYA UNTUK SEMUA.. maaf zahir dan batin kiranya ada yang terkurang ke, terguris atau pun ada tanpa sengaja telah melukakan hati sesiapa sepanjang saya menulis ni.. untuk semua yang dah baca full version kisah Raed & Radwa ni terima kasih, terima kasih untuk segala sokongan.. minta maaf jika ada terkurangnya 

"...yang baiknya datang dari Allah SWT, dah kurangnya dari saya..."




Cadangnya lah lepas beberapa raya ni nak buat pertandingan  sikit.. tu pun semua berkaitan dengan novel Pelindung Cinta!.. tapi tu pun kalau tak ada halangannya lah.. insya  allah.. agaknya kalau nak buat pertandingan ni ada ke yang nak join? boleh tinggalkan komen... :)

ohh.. ye.. sekarang ni tengah siapkan manuskrip untuk Love Riddles.. baru half way, so banyak lagi kerja-kerja menaip ni.. ermm.. maybe, dalam beberapa bulan ni xada cerita baru masuk.. atau mungkin ada? yang tu xtahu lagi.. kita tunggu sama2 ya.. (^-^)

# semua tengok belah atas kanan blog ni.. nak berkenalan boleh add facebook saya..

 assalamualaikum.. 

3 comments:

alyn zaty said...

pertandingan apa kak ?

misztyra9@ said...

hai alyn.. untuk review novel, ingatkan nak buat tapi gaya tak ada sambutan aje.. tak tahu lah nak teruskan ke tak.. huhu

alyn zaty said...

orang busy beraya lagi lah akak. hehe

Kehidupan seorang penulis © 2014