Wednesday, 17 December 2014

Cover novel Love Riddles. . .

Wednesday, 17 December 2014

. . .

Assalamualaikum. 
Hai semua.. sihat? Hari ni tak ada cerita baru. Just nak merapu aje. Hahaha. Berhenti sekejap sebelum sambung fikir idea untuk cerita Polaroid. Kepala overload. Panas. Macam mana writers lain boleh habiskan 2-3 bab sehari eh? Dahsyat. Tabik dorang semua. Diri ni mampu buat satu bab aje.. tu pun tak habis. Hahaha.
Ok. Sampai sini luahan hati. Kita sambung di kemudian hari.

. . .

GOOD NEWS!!
Tadi designer cover Love Riddles contact. Yeayyy!! Angan-angan hampir jadi kenyataan. Alhamdulillah. Syukur. Cover tu.... Sangat ohsem! Cantik! Unik! Lain dari yang lain! Hahaha.. angkat bakul sendiri kan. Hahaha... XD Thumbs up untuk designer Love Riddles. Anda tersangat kreatif. Hebat. Buat masa ni tak boleh nak tunjuk lagi.. sebab belum final. Insya-Allah dah keluar nanti korang mengadaplah puas-puas eh.

. . .

Peminat?
Mana peminat Luth? Peminat Naural? Peminat Love Riddles? Munculkan diri anda. Tinggalkan jejak di bawah k. (ruangan komen) Jangan lupa dapatkan novel ni nanti.. dah lama korang tunggukan. Karya ni hadiah untuk peminat yang setia menanti. Terima kasih. Jom selesaikan misteri teka-teki.. lelaki bertopi dan masalah hati Naural..  jawapan ada dalam novel Love Riddles..

. . .

Update.
Insya-Allah dah keluar novel ni nanti saya update post baru. Siap dengan gambar cover lagi. Kita sama-sama tungguuuu. ^_^

. . .

Bye.. Jumpa lagi.


Lots of love . . .
<MISZTYRA>



6 comments:

Mirei May said...

salam kenal..saya baru baca citer love riddles..wow, superb..tahniah ye nk terbit dah..akn beli satu nanti..saya suka teka teki tp paling x pandai nk selesaikn teka teki..hehehe..all the best! ^^

misztyra9@ said...

Mirei May : salam kenal juga.. ^_^ .. thanks awak.. insya-Allah lg bberapa bulan terbit.. nnti Love Riddles dah kluar boleh blaja dengan Naural.. hehehe.. dia expert bab2 riddle ni.. hehe..

cleo catz said...

arghhh..akhirnya..tak sabar tunggu di pasaran..

misztyra9@ said...

cloe catz : xlama dah awak..nnti dah terbit peluk ketat2 Luth & Naural k.. hehehe.. tq setia tunggu cerita ni terbit.. ^_^

Fatin Izzatie said...

Akhirnyaaaaaaa hahaha. Tahniahh, i akan beli novel tuuu. Waaa eksaitednyaaa kitaa

misztyra9@ said...

Fatin Izzatie : Thanks awak.. ^_^ kita tunggu sama2 eh.. hehehe

Kehidupan seorang penulis © 2014