Wednesday, 16 January 2013

Cerpen vs Novel?

Wednesday, 16 January 2013

As'salam. Hai. Hello semua. Saya nak minta pendapat je ni, siapa yang nak perjalanan cinta kita jadi novel? Sebab masa mula2 tulis ingatkan nak buat cerpen je, tapi ramai yang komen kata best (syok sendiri..hehe) so nak jadikan novel ke?

p/s : tanx untuk semua yang sudi baca, and maybe ada yang dah jadi peminat setia kut..

4 comments:

Anonymous said...

saya nk..saya nk...
saya la salah sorang pemnat setia tu..
haha...
kak,teruskn niat suci akak nk buat perjalanan cinta kita jd novel...
saya akn sentiasa skong akak..

-noorwieyl-

baby mio said...

SAYA NAK JADIKAN NOVEL.

Anonymous said...

Yes!!finally jd novel gak..hihi..ni yg btambah suke..suke3 sangat..hihi..akak saye lah peminat setia karya akak tu...teruskan usaha akak!!kite sokong akak taw...hihi
-nasira comel pengikut setia-

Anonymous said...

semua cerita tyra sy suka..kadang2 saya bayangkan saya la watak heroin tu,haha..plot cerita menarik,seronok..mgkin 1hari nanti boleh keluarkan novel bercetak..

Kehidupan seorang penulis © 2014