Wednesday, 9 January 2013

Love Riddles versi NOVEL??

Wednesday, 9 January 2013

As'salam, hai, hello semua readers.. Hari ni baru ada kesempatan nk post selain dari novel atau cerpen. Tanx untuk semua komen2 yg sangat sweet, cute and membina dari korang semua. Dah lah  yang tu first karya sy, rasa terharu sangat dapat positive feedback. Ok, ramai yg ada tanya kenapa tak buat novel cerita tu. Bkn tak nak buat, tp kalau dapat byk request baru sy buat. So, kalau ramai yg minta baru sy start dengan first bab untuk Love Riddles versi novel. Siapa yg dekat sini nak sangat cerita ni dinovelkan cepat-cepat komen dekat ruang komen bawah cakap NAK and kenapa nak? hehe.. Sy tungguuuu.. :)

10 comments:

Anonymous said...

saya nk..saya nk...
bab luth n naural sweet couple..

misztyra9@ said...

@Anonymous
hai2..excitednya dia..hehe..kt tggu komen yg lain jgk k.. ^_^

tyrah said...

oke jugk kalo dinovelkan. mesty lagi seronok. dan lagi banyk love riddles. hehe. sbb baca memg x puas. =D

Anonymous said...

setuju sangat kalo love riddles versi novel...so sweeettt...suke3...♥♥
boleh berangan lebih2 bile bace nanti..cant wait..tak sabar nk senyum sorang2..hihi..good job writer..saye akan sokong karya awk...your story make me crazy..seriously..good luck n FIGHTING!!! :)

alynzaty said...

saya nak ! sebab akak mention ukm, kekeke. tadelah, cerita ni tersangat lah sweet. but kalau akak novel kan nanti kasi cerita nye lebih emosi, ewahhh heee.

misztyra9@ said...

@alynzaty
nk ada gduh2? tmbuk2? menangis2? akak takut nnti rmai plk bnci Luth ..hehehe

alynzaty said...

hahaha, tade lah luth still charming but masukkn watak baru ke, cm ade org jeles dgn diorang. sedih2 a best, kekeke. yg penting happy ending ! :D ce tnggu komen org lain pulak. its just my idea :)

misztyra9@ said...

@alynzaty
hehe..awk pun blh jd writer lah..byk idea tu.. XD

alynzaty said...

hahaha. mane ade tu imaginasi terlebih je kesan banyak tgk drama korea plus bace novel. heehee

misztyra9@ said...

@alynzaty
hehe...akk pn mcm tu juga dulu..sblm tdur mesti b'angan..best2..hehe..lg best ada yg rjin komen2 mcm adik2 ni..dpt juga akak idea nk buat novel nnti.. ^_^

Kehidupan seorang penulis © 2014