Friday, 11 January 2013

Dah nak jadi kenyataan?

Friday, 11 January 2013

As'salam. Hai. Hello semua reader(s).. So, siapa yang nak sangat Love Riddles versi novel angkat tangan! Ok2 sy dah nampak. Maybe akan jadi kenyataan. So, bab 1 da mcm nak siap. Dalam hari ni sy akan masukkan. So....tungguuu..

Ni untuk semua yg smbut birthday hari ni. Happy birthday! untung lah sama hari dengan Raed kan.. hehe


8 comments:

Anonymous said...

Hihi..thanks akak...memang untung same birthday dgn Raed..akak mksodkan saye kan..hihi...ceh2..terover pulak...hadiah paling bermakne...jgn jeles...hihi..xsabarnye nk tunggu Love Riddles bab 1..hihhi..
-nasira comel-

misztyra9@ said...

@Anonymous
hehe..welcome2.. tp akak xmntion siapa2 eh..pndai2 lah teka siapakan. hehe :P

Anonymous said...

hihi..tapi kite cam rase akak mention kite la..tp akak malu nk ckp kan?hehe..alamak tetibe trperasan pulak..hihi...sayang akak... :)
-nasira comel-

baby mio said...

oh x sabar pulak tq ya,birthday kita dah lepas la.

misztyra9@ said...

@baby mio
hehe..dah lepas pn blh aje smbut sekali ^_^

misztyra9@ said...

jom2..bca Love Riddles bab 1!! :)

misztyra9@ said...

@Anonymous
hehe.. nasira comel : hah? akak dh ada idea dlm cerpen tu watak nasira cpt perasan nk? hehe..joking (^_^)

Anonymous said...

hihi..serius ke akak ni?watak cepat prasan?boley je..mesti comel kan watak tu...hihi..saye heroin ke?haha..gurau je...thanks akak...terharu saye..alamak terover act suda..hihi.. :)
-nasira comel-

Kehidupan seorang penulis © 2014