Thursday, 17 January 2013

Share pendapat...

Thursday, 17 January 2013

As'salam. Hai. Hello semua. Saya dah pening sebenarnya, untuk novel Love Riddles semua nak Luth muncul lambat ke? Ada tak yang nak tolong bagi jalan cerita..sebab saya tak nak ikut macam cerpen tu sangat. semua pun dah tahu yang Naural memang dengan Luth kan, so saya nak lainkan sikit jalan cerita dia.. ada cadangan?




2 comments:

AA said...

pada pendapat saya lah, so far okey jer jaln cerita die. in fact baru 3 chapter kan. hehe. teruskan sikap LUTH yg caring dlm byg2. haha. dan luth yg annoying depn naural. biar dorang gaduh2 sikit. tu pndapat sayalah.

Anonymous said...

wujudkan orang ke tiga,keempat dan kelima..haha

Kehidupan seorang penulis © 2014