Monday, 28 January 2013

Krik..krik..

Monday, 28 January 2013

As'salam. Hai. Hello semua. ok tajuk mcm tak kena aje kan. tp serius memang tak tahu nak letak tajuk apa..haha...sorry sebab lambat masuk entry baru. busy sangat sekarang ni, tapi saya cuba taip juga untuk semua pembaca. thanks sgt2 untuk yg rajin komen. sorry gak sebab cerita Perjalanan Cinta Kita dah lama update. sebab mmg dah kekeringan idea. utk cerita Dia Tutorku?? sy jadikan cerpen. blh kan? hehe.. 

p/s : Ada sesiapa yg nak tolong bagi idea ke? Best juga kalau mcm tu. cepat aje saya taip nanti... 

Thanks ^_^



2 comments:

Anonymous said...

xtau nk bagi idea apa kt akak...
tp saya ttp sokong akak...
sy bole tolong baca jer..
hehehe...

-noorwieyl a.k.a noor-

baby mio said...

X idea tapi saya tolong sokong akak boleh.

Kehidupan seorang penulis © 2014